Zalenverhuur

Ontdek de veelzijdige zalen van 't Prikkewater Packhuys Partycentrum, elk met hun eigen unieke sfeer en mogelijkheden, ideaal voor elk type evenement in Vlaardingen.

Elke zaal kan afzonderlijk worden gehuurd of gecombineerd voor een groter evenement. En voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring, bieden we de mogelijkheid om het hele pand te huren. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes en activiteiten, en garandeert privacy en personalisatie op maat van uw evenement.

Kies 't Prikkewater Packhuys voor zalenverhuur waar flexibiliteit, schoonheid en service samenkomen om van elke gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken.

Type zalen

De Haringzaal
Deze zaal ademt historie en charme, perfect voor intieme diners of levendige feesten. Uitgerust met een spiegelwand en moderne audiovisuele apparatuur, biedt het een elegante ruimte voor tot wel 300 gasten.
De Packhuyszaal
Met een sfeervolle bar en flexibele inrichting, is deze voormalige bar van de discotheek een ideale keuze voor recepties, bedrijfsfeesten of informele samenkomsten voor tot 250 personen.
De Spieringzaal/Serre
Grenzend aan onze prachtige tuin, is deze zaal een parel voor kleinere groepen tot 100 personen. Het biedt een rustige, lichte ruimte die zich perfect leent voor workshops, brunches of familiereünies.
De Tuin
De tuin is perfect voor ceremonies, zomerse feesten of als ontspannen buitenruimte die bij elke zaal kan worden betrokken.
De BBQ-ruimte
Voor de liefhebbers van culinaire buitenfestijnen, onze overdekte BBQ-ruimte biedt een unieke ervaring waar heerlijke geuren en goede gesprekken samenkomen.

Benieuwd naar wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op