Over ons

Partycentrum Prikkewater is begonnen op 1 maart 1979 in het pand aan de Westhavenkade 80b te Vlaardingen..

Het zaaltje met de zij - ingang onder het oude belastingkantoor in Vlaardingen kreeg als snel een grote opgang door de vele feesten die in de veilige kelderruimte werden gehouden. Martin Poot die eigenaar is geworden van Prikkewater in 1979 verzorgde samen met zijn Wima Sound Muziek Entertainment vele feesten, huwelijken en surpriseparty's.

De activiteiten werden in 1982 uitgebreid met video producties. Huwelijken en feesten werden gefilmd en zijn tot de dag van vandaag nog steeds in omloop. Zo werd de benedenzaal (ook wel Haringzaal genoemd) in 1989 grondig verbouwd en tegelijkertijd werd de ruimte boven de kelder erbij gehuurd.

Op 6 juli 1991 werd de bovenzaal (begane grond) oftewel de Spieringzaal geopend door Michael Poot, de zoon van Martin en Mirry Poot.

En het zaaltje met de zij - ingang werd ineens een Partycentrum waar vele Vlaardingers en mensen van buiten de stad hun feest en/of etentje organiseerden. De activiteiten werden uitgebreid en vele thema feesten, en vanaf 1999 de kinderfeesten werden gehouden. Marina Poot, dochter van Martin en Mirry Poot, toen 6 jaar oud vond het geweldig en was bij ieder kinderfeest aanwezig om te dansen.

Vele party's, huwelijken, surprise party's, shows en diners waren het gevolg op een mooie locatie in Vlaardingen op de hoek van de Parallelweg en de Westhavenkade en verdeeld over de 2 zalen.

Helaas op veel te jonge leeftijd van 51 jaar overlijdt de eigenaresse Mirry Poot - Luycx op 24 mei 2012 na een strijd van 3 jaar tegen borstkanker.

Na een mooi afscheid vanuit t' Prikkewater komt dit verlies heel hard aan, echter probeert Martin Poot samen met zijn kinderen de draad weer op te pakken en in januari 2013 neemt dochter Marina Poot de dansschool van Denise van Rijswijk over. Zo komt dansschool van Rijswijk terug in het oude pand waar Opa/Oma, Hans en Cobie van Rijswijk oorspronkelijk de danslessen verzorgde.

In de zomer van 2013 wordt het hele pand onder handen genomen en het pand werd geheel gemoderniseerd. De oude sfeer van de locatie werd geheel in een nieuw jasje gestoken maar helaas mocht dit niet lang duren.

Op 8 maart 2015 ontstaat er brand in de steeg tussen Prikkewater en het oude belastingkantoor, waardoor het pand instabiel werd en wij noodgedwongen moesten verhuizen.

Met medewerking van de Gemeente Vlaardingen werd ons het oude pakhuis gebouw van Discotheek het Pakhuis aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3 in Vlaardingen aangeboden. Na enige aarzeling hebben wij deze deal aanvaard en zijn wij samen met de kinderen en de vrijwilligers aan de slag gegaan. Met partner; West Nederland en Herman Dirks de aannemer, is er een prachtige nieuwe locatie ontstaan die wij geheel zelf hebben ontworpen en samen met Martin's nieuwe partner Tanja en de kinderen Michael en Marina ontstaat het nieuwe Partycentrum 't Prikkewater Packhuys.

De oude status van het pand en de nieuwe moderne, industriële inrichting ontstaat er een prachtige locatie van 1000 vierkante meter met 4 zalen en een tuin waar een overdekte rookruimte word gecreëerd. Daarnaast staat er in de tuin een prachtig trouwprieel wat een vaste trouwlocatie is van de Gemeente Vlaardingen waar het officiële ja-woord gegeven kan worden.

Partycentrum t'Prikkewater Packhuys aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3 te Vlaardingen voor als er iets te vieren valt!!


LET OP!!!

Gemeente Vlaardingen gaat zeer streng handhaven op het coronabeleid...
Ook wij houden ons aan de regels van Gemeente Vlaardingen.

Tips & Trips SBS 6

Reportage "Plezier en Passie."

Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken