Over ons

Partycentrum ‘t Prikkewater, sinds 1979 een begrip in Vlaardingen, is gevestigd in het karakteristieke pand aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3. Wat begon als een knus zaaltje, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bruisend centrum van feest en plezier, waar gasten samenkomen voor onvergetelijke momenten. Deze locatie werd ons nieuwe thuis na een brand op de oorspronkelijke locatie aan de Westhavenkade, waarna een grondige renovatie het huidige ‘t Prikkewater Packhuys creëerde. een prachtige locatie met vier zalen en een tuin, ideaal voor zowel trouwerijen als feesten.

Prikkewater

Onder de leiding van Martin Poot, die in 1979 aan het roer kwam te staan, heeft ‘t Prikkewater zich ontwikkeld tot dé plek voor bruiloften, verrassingsfeestjes en meer. Met de ondersteuning van Wima Sound Muziek Entertainment en door voortdurende vernieuwingen zoals videoproducties en zaalrenovaties, werd ‘t Prikkewater het kloppende hart van de gemeenschap.

Marina Poot en haar broer Michael, Martins kinderen, zijn opgegroeid met een diepe verbondenheid met het centrum. Door de overname van de dansschool van Denise van Rijswijk, waaruit Dansschool Let's Dance ontstond, bracht Marina al vroeg in haar carrière ondernemerschap en innovatie samen.

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Marina Poot, samen met Martin, de gezamenlijke leiding over Partycentrum ‘t Prikkewater zal voeren. Marina, met haar dynamische aanpak en moderne visie, gaf het bedrijf al een frisse impuls en is klaar om deze energie voort te zetten in haar nieuwe rol. Martin blijft een cruciale rol spelen met zijn rijke ervaring en kennis, terwijl hij en Marina zij aan zij werken.

Deze samenwerking tussen generaties markeert een periode van respect voor de rijke historie van ‘t Prikkewater en een blik vooruit naar een veelbelovende toekomst vol nieuwe ideeën en energie. Naast deze sterke leiderschapsteam mogen we zeker niet de belangrijke bijdrage van Michael Poot vergeten, wiens inzet en toewijding op de achtergrond ons enorm helpt.

Samen met ons toegewijde team en de steun van de gemeenschap, kijken we uit naar het creëren van meer onvergetelijke herinneringen. We nodigen iedereen uit om zelf de unieke sfeer te komen ervaren bij 't Prikkewater Packhuys aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3 in Vlaardingen, waar elk evenement gegarandeerd bijzonder wordt.

Benieuwd naar wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op