Evenementen

Bekijk de evenementenkalender van 't  Prikkewater

Woont u in Vlaardingen of omstreken en bent u benieuwd naar evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden? Bekijk dan eens de evenementenkalender van 't Prikkewater Packhuys Partycentrum.

Zo hebben wij elk weekend een evenement. De meeste evenementen zijn voornamelijk op zondag. Met onder andere optredens van Rita Young, Shanty Café en de Vaste Mannen als artiesten. Ook kunt u hier terecht voor andere feesten zoals Leuk! met 80's & 90's muziek, Vibe, Westendorf Reünie met de Aprés Ski Party en de Cityborrel.

Dansavond met muziek

Wanneer u onze evenementenkalender bekijkt, kunt u zien dat dat wij regelmatig avonden met muziek organiseren. Zo treedt Showband ''The Tracks" regelmatig bij ons op. Ook organiseren wij een Loggerspecial ter ere van het Haring & Bierfeest. Neem gerust een kijkje op de evenementkalender om op de hoogte te blijven. Heeft u interesse in een evenement? Dan kunt u eenvoudig via deze website, tenzij er geen entreeprijs is uw kaartjes bestellen!Wilt u meer informatie over een evenement in onze evenementenkalender? Of wilt u graag een feest bij ons organiseren en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op via 06 53 455 601. Wij staan ​​voor u graag te woord.
Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken