Faciliteiten

Faciliteiten bij 't Prikkewater Packhuys Partycentrum

Welkom bij 't Prikkewater Packhuys Partycentrum, waar elke gelegenheid wordt omgetoverd tot een memorabel evenement. Gelegen aan de Kon. Wilhelminahaven ZZ 3 in Vlaardingen, biedt ons partycentrum een unieke combinatie van sfeer, service en faciliteiten. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij te bieden hebben:

Type faciliteiten

Veelzijdige zalen

Ons partycentrum beschikt over vier zalen - de Haringzaal, Packhuyszaal, Spieringzaal/Serre en een prachtige Buitenlocatie. Elk met hun eigen charme, geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grote evenementen, met capaciteit tot 750 personen. Na een grondige renovatie na de brand op onze vorige locatie, biedt het huidige Packhuys een prachtige setting voor trouwerijen, feesten, zakelijke evenementen en meer.
Catering op maat
Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum, onze cateringdiensten worden volledig afgestemd op uw wensen. Van op maat gemaakte bruidstaarten tot diverse dinerkeuzes en themabuffetten, onze keuken staat garant voor culinaire verrassingen die uw evenement compleet maken.
Professioneel entertainment
Met Wima Sound Muziek Entertainment en onze huis-DJ's, waaronder Martin en Danny Poot, zorgen we voor onvergetelijke muzikale ervaringen. Of u nu kiest voor live muziek, een DJ of een combinatie van beide, bij ons is elk feest gegarandeerd een succes.
Moderne audiovisuele apparatuur
Onze zalen zijn uitgerust met state-of-the-art audiovisuele middelen, waaronder professionele geluidsinstallaties, lichteffecten, beamers en monitors voor presentaties of het delen van herinneringen. Dit maakt 't Prikkewater Packhuys ook uitermate geschikt voor zakelijke evenementen en presentaties.
Toegankelijkheid
't Prikkewater Packhuys is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet/bruidstoilet, zodat iedereen comfortabel kan genieten van uw evenement.
Persoonlijke aandacht
Ons toegewijde team, bestaande uit Martin Poot, Marina Poot en Michael Poot, staat klaar om u te ondersteunen bij de planning en uitvoering van uw evenement. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij ons centraal.

Bij 't Prikkewater Packhuys Partycentrum combineren we de charme van onze locatie met topfaciliteiten en persoonlijke service om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Neem contact op