Zakelijk

Op zoek naar de ideale locatie voor uw volgende zakelijke evenement? Bij 't Prikkewater Packhuys staan we klaar om uw vergaderingen, bedrijfsfeesten of workshops tot een succes te maken. Met flexibele zaalopties, state-of-the-art audiovisuele apparatuur en op maat gemaakte cateringopties voldoen we aan al uw zakelijke behoeften. Of het nu gaat om een intieme vergadering of een groot bedrijfsfeest, onze professionele aanpak en aandacht voor detail garanderen een vlekkeloze uitvoering van uw evenement. Kies 't Prikkewater Packhuys voor een zakelijke bijeenkomst die indruk maakt.

Diensten

Vergadering
Jouw vergaderbestemming in Vlaardingen: 't Prikkewater packhuys partycentrum

Op zoek naar de ideale plek in Vlaardingen voor je volgende vergadering? 't Prikkewater Packhuys Partycentrum biedt een uitstekende vergaderlocatie met keuze uit vier verschillende zalen. Geschikt voor kleine bijeenkomsten tot grote groepen, onze zalen bieden de ruimte en flexibiliteit die je nodig hebt.

Volledig uitgeruste vergaderfaciliteiten

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen om je bijeenkomst soepel te laten verlopen. Dit omvat een stabiele WiFi-verbinding voor al je online behoeften en de mogelijkheid om presentaties te geven.
Jubileum
Viert uw bedrijf binnenkort een mijlpaal of jubileum? Laat 't Prikkewater Packhuys de perfecte achtergrond zijn voor deze speciale gelegenheid. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke jubileumvieringen die uw bedrijfscultuur en successen eer aan doen. Met elegante zaalinstellingen, gepersonaliseerde catering en entertainment opties, zorgen we ervoor dat uw jubileum niet alleen een viering is, maar een memorabele ervaring die uw team dichter bij elkaar brengt. Kies voor 't Prikkewater Packhuys en maak van uw bedrijfsjubileum een moment om nooit te vergeten.
Bedrijfsfeest
Op zoek naar dé plek voor een onvergetelijk bedrijfsfeest? 't Prikkewater Packhuys biedt de ideale setting om uw medewerkers en collega's in het zonnetje te zetten. Of het nu gaat om een eindejaarsfeest, een teambuildingsdag of een jubileumviering, wij zorgen voor een sfeer waarin iedereen zich ontspannen en gewaardeerd voelt. Onze zalen kunnen worden aangepast aan elke groepsgrootte en sfeer, terwijl onze cateringservice zorgt voor heerlijke hapjes en drankjes. Voeg daar onze audiovisuele mogelijkheden en entertainmentopties aan toe, en u bent verzekerd van een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden. Kies voor 't Prikkewater Packhuys en maak van uw bedrijfsfeest een hoogtepunt in het bedrijfsjaar.
Meer over onze faciliteiten

Benieuwd naar wat er mogelijk is?

Neem vrijblijvend contact met ons on!
Neem contact op