Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw trouwfeest? Wij wensen u van harte welkom bij 't Prikkewater Packhuys Partycentrum. Onze locatie leent zich uitstekend voor een trouwfeest. Wij hebben niet alleen een goede ruimte, ook hebben we een tuin met een trouwprieel. Op deze trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, kunt u het ja-woord aan uw partner geven.

Nostalgie en modern gecombineerd

De trouw locatie heeft een onschadelijk unieke uitstraling. Als onafhankelijke trouwlocatie worden nostalgische invloeden gecombineerd met een moderne sfeer. U kunt zowel binnen als buiten uw ja-woord geven. Wilt u toch liever het ja-woord ergens anders geven? Geen probleem, u kunt ook alleen uw feest bij ons organiseren.

Uw dag tot in de puntjes verzorgd

Onze dienstverlening stopt met het tarief van de feestlocatie. Wij zorgen ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt. We kijken graag wat we voor u kunnen doen. 

Goed bereikbaar

Onze trouwfeest locatie is gevestigd in Vlaardingen en zijn ook uitstekend bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Spijkenisse, Rotterdam en Schiedam. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wenst u meer informatie of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan even contact met ons op. Ons telefoonnummer is 06 53 455 601.Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken