Evenementenkalender Vlaardingen

Bekijk de Evenementenkalender van 't Prikkewater in Vlaardingen


Woont u in Vlaardingen en omstreken en bent u benieuwd naar evenementen die binnenkort plaatsvinden? Bekijk dan eens de evenementenkalender van Partycentrum ‘t Prikkewater Packhuys in Vlaardingen


Onze zalen zijn allemaal erg ruim en bieden hierdoor de nodige ruimte voor een feestje. een modern interieur en uitstraling gestoken in een nieuw jasje , zo maakt het Partycentrum Prikkewater voor u een unieke locatie van maar liefst 1.000m2. In totaal beschikken wij over vier zalen die allerlei mogelijkheden bieden.  

Dansavond met muziek


Wanneer u onze evenementenkalender bekijkt, ziet u dat wij zo nu en dan een dansavond met muziek organiseren. Zo heeft showband "the Tracks" al een aantal keren bij ons opgetreden in Vlaardingen. Ook organiseren wij een Loggerspecial ter ere van het loggerfestival. Bekijk onze website ook gerust eens om een impressie te krijgen. Heeft u interesse in een evenement in Vlaardingen? Dan kunt u eenvoudig via onze website uw kaartjes bestellen!

Unieke locatie voor feestjes


Partycentrum ‘t Prikkewater Packhuys in Vlaardingen organiseert niet alleen evenementen, maar biedt ook zaalverhuur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:


  • Trouwfeest locatie.
  • Familiefeesten of een reünie.
  • Diner op afspraak.
  • Verjaardagen.
  • Bedrijfsfeesten of vergaderingen.
  • Overige dienstenWilt u graag meer informatie over een evenement in onze evenementenkalender? Of wilt u graag een evenement bij ons organiseren en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 06 53 455 601. Wij staan u graag te woord!

Impressies

Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken