Zaalverhuur

In 't Prikkewater Packhuys Partycentrum zijn verschillende evenementen zoals een bruiloft, (bedrijfs) feest, reünie, vergadering, showevent, etc.
't Prikkewater Packhuys Partycentrum beschikt over 3 zalen:

- De Haringzaal ook wel danszaal genoemd, is een prachtige zaal met een mooie spiegelwand, geluid, licht, videopresentatie (beamer en monitors). De zaal heeft een capaciteit van 50 tot 300 personen. Ook is deze zaal geschikt voor een diner dansant 50 tot 120 personen.

- De Packhuyszaal, Dit is de oude bar van discotheek t Packhuys en Caribbean. Deze zaal heeft een gezellige uitstraling. Deze zaal is voor vele doeleinde geschikt: receptie, feest, ontbijt, bruch, lunch en diner. Het achterste gedeelte van de Packhyszaal is multifunctioneel dit gedeelte kan gebruikt worden als trouwlocatie met een trouwprieel, speelhonk voor de kids met springkussen maar ook als danszaal met dansvloer. De Packhuyszaal heeft een capaciteit van 50 tot 250 personen.

- De Spieringzaal oftewel de Serre gelegen aan de tuin is een multifunctionele zaal van 10 tot 100 personen. In combinatie met de tuin en de overdekte BBQ ruimte is deze voor vele doeleinde geschikt. Met een intieme groep feestje bouwen, dineren of een BBQ organiseren het kan allemaal. Ook in de winter.

- De Buitenlocatie of wel de tuin is gedeeltelijk overkapt met een BBQ waar ook gedanst kan worden. Het trouwprieel in de tuin os een pronk stuk waar vele touwerijen kunnen plaatsvinden. 'T Prikkewater Packhuys Partycentrum is een officiele trouwlocatie van de Gemeente Vlaardingen. De buitenlocatie heeft een capaciteit van 10 tot 150 personen. De zalen worden al verhuurd vanaf 10 personen.


't Prikkewater Packhuys Partycentrum kan ook als één zaal functioneren de capacitiet hiervan is tot 250 personen zittend bijvoorbeeld voor diner, warm- koud buffet. En voor feest en evenementen capaciteit tot 750 personen. Ook beschikken
wij over een invalidetoilet / Bruidstoilet. Geluid, licht, muziek, beamer presentatie, alle benodigdheden wat betreft audio / visueel apparatuur is aanwezig. Met muziek entertainment van Wima Sound en onze huis DJ's Martin en Danny. 

Zaalverhuur is er ook met afkoop van de catering.

Prijzen op aanvraag.

Stuur een email naar info@prikkewater.nl of bel naar 06-53455601

Ons team staat u graag te woord. Het team bestaande uit: Martin Poot, Marina Poot, Miranda van der Noll


U kunt ook kiezen uit:


- Feestavond met live band van live artiesten.

- Feestavond met eigen muziek.

- Thema feestavond met muziekentertainment van Wima Sound.

Alle combinaties zijn mogelijk en bespreekbaar, de zorg van uw feest behandelen wij graag met u!
Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken