Pokerkampioenschap van Vlaardingen

20 november is er een pokertoernooi in 't Prikkewater.

Vind jij het leuk om een uitdagend pokerkampioenschap te spelen? Speel dan mee met het pokerkampioenschap van Vlaardingen. WIj organiseren jaarlijks het Pokerkampioenschap van Vlaardingen bij ons in 't Prikkewater Packhuys Partycentrum. 

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij dit laagdrempelige een recreatieve toernooi. Iedereen vnaf 18 jaar die het leuk vindt om te pokeren kan meedoen. Weet jij je te kronen tot de pokerkampioen van Vlaardingen en de bokaal mee naar huis te nemen? 

Word jij de nieuwe pokerkampioen?
Deelname kan vanaf 18 jaar en kost slechts € 12,50. Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is de meest eenvoudige en populaire spelvorm die er te leren valt. 

Je kan bij het pokerkampioenschap van Vlaardingen drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander pokerkampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale pek. 

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dar is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal oook de numer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale. 

Om deel te nemen aan het Pokerkampioenschap van Vlaardingen kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen bij 't Prikkewater Packhuys Partycentrum vermeden worden en het toernooi optijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Online inschrijven kost slechts €12,50 en ter plaatse kost het € 15,-. 

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord!
Weet jij je in de kijker te spelen bij de landelijke finale van het Open Kampioenschap Poker? Tijdens de finale lopen er scouts rond die op zoek zijn naar aanstormend pokertalent! Deze scouts kijken welke pokeraar het opvallend goed doet. Weet jij jezelf in de kijker te spelen bij deze scouts? Dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met het team van ONK Poker verschillende toernooien spelen door heel Europa. Één van de teamleden, Ruurd Nauta, wist in het verleden meer dan €40,000,- aan prijzen te winnen als gesponsord lid van Team ONK Poker. 

Speel bewust je handen!
Om een goede pokeraar te worden is het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten heel belangrijk, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Vaak betekent dit (nog) minder handen spelen om het maximale eruit te kunnen halen. Als jij denkt dat je beter bent dan ke tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van te winnen indien jij de beste hand hebt. 

Je kunt het snelst vooruitgang boeken in poker als je goed opet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebereid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken pver ke tegenstander(s) kan later weer pas komen als je tegen ze speelt. 

Online oefenen. 
Denk jij dat je helemaal klaar bent voor het Pokerkampioenschap bij ons? Toch raden wij je aan om nog even online poker te spelen. Je kan heel eevoudig en vaak kosteloos op je computer od andere device poker spelen via bepaalde websites. Deze websies bieden je de ideale leeromgeving met tegenstanders over de hele wereld. Als je dit doet, dan ben je zeker klaar om de nieuwe pokerkampioen te worden van Vlaardingen.


Bestel kaarten!

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken