Trouwlocatie Vlaardingen

Trouwlocatie in Vlaardingen in een prachtige ambiance

't Prikkewater Packhuys Partycentrum is een historische trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen. Bent u op zoek naar een unieke partner voor het feest, het ja-woord of misschien wel voor beiden? Bij ons vindt u een prachtige ambiance in verschillende ruimtes met plaats  van 10 tot 750 personen. Dat betekent dat we onze locatie aanpassen aan het aantal gasten wat u verwacht.

Wij bieden een totaalpakket

U kunt bij ons terecht voor uw onofficeële gedeelte van uw trouwdag. U kunt deze bijzondere dag dan ook met een gerust hart aan ons  overlaten.
Wij denken graag met u mee en bieden u diverse mogelijkheden aan om uw dag compleet te maken. U kunt  denken aan de extra's:

- Een bruidstaart die naar wens wordt gemaakt
- Diverse dineropties (inclusief à la carte of koud / warm buffet)
- Muziekentertainment op maat (huis DJ)
- Er is audiovisueel apparatuur aanwezig

Voor al uw feestjes

Naast de ideale trouwlocatie in Vlaardingen, laten wij natuurlijk ook ruimte voor andere feestelijke gelegenheden. Bij ons kunt u uw evenementen  vieren. Van verjaardagsfeesten tot bedrijfsfeesten . Woont u in de omgeving en houdt u van een feestje? Houd dan ook zeker onze evenementenagenda in de gaten. Wij bieden muziekavonden met live bands. Met artiesten als onder andere de Showband,  The Tracks en het Shanty Café met de Vaste Mannen als artiesten.

Neem contact op met

Heeft u interesse in onze huidige trouwlocatie te Vlaardingen? Neem contact op met ons via 06 53 455 601. We kunnen dan een afspraak maken voor een bezichtiging. Uiteraard nemen wij dan ook uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken