Dansschool Let’s Dance

Dansschool Let’s Dance is de nieuwe Dansschool in Vlaardingen waar streetdance lessen worden aangeboden op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijdscategorieën. Marina Poot, professioneel danseres van beroep is de eigenaresse. 

Ons doel is om de leerlingen met veel plezier te laten dansen op de muziek van nu! Zo zullen de dansmoves van de clips terugkomen in onze dansjes. Naast het plezier in dansen, willen wij de leerlingen ook de kans bieden om aan dinnershows en videoclips te laten deelnemen.

In de lessen hebben de leerlingen het niet alleen leuk met de elkaar, maar ze leren op deze manier ook dansen. Bewegen is ook nog is heel belangrijk en gezond. Door de warming up, het aanleren van de danspasjes en de dans meerdere keren oefenen op muziek, zijn de leerlingen een uur lang in beweging. Het is goed voor de motoriek van de leerling, ze leren benen en armen op een andere manier te gebruiken dan bij de dagelijkse bezigheden. Het is dus niet alleen goed voor het lichaam maar ook goed voor de ontwikkeling van de leerling.

Door behulp van dansspellen maken we de lessen nog leuker en bewegen zij op een andere manier dan normaal. Kortom, het is een uur vol beweging en plezier.

https://www.dansschoolletsdance.nl/nl/home

Iets te vieren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken