Feestlocatie Vlaardingen

Feestlocatie in Vlaardingen


't Prikkewater Packhuys Partycentrum is een feestlocatie in Vlaardingen waar iedereen terecht kan voor allerlei feestelijke gelegenheden. Denk aan een trouwfeest, bedrijfsfeest, familiefeest of een verjaardag. Daarnaast leent onze locatie zich ook uitstekend als vergaderlocatie. 

Onze verschillende zalen zijn ruim en geschikt voor een feestje. De moderne status van het pand maakt het geheel een unieke locatie van maar liefst 1.000 m2. Er kan er gebruik worden gemaakt van onze buitenlocatie. Kortom, bezoekt u één van onze evenementen? Dan zal het u aan niets ontbreken. 
De mogelijkheden van onze zalen zijn zeer divers. Wij denken graag met u mee om er een ​​succes van te maken!

Diverse mogelijkheden voor zaalverhuur

Onze feestlocatie in Vlaardingen biedt een speciale oplossing. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal verwachte gasten. Heeft u zelf nog specifieke wensen? Maak deze gerust kenbaar, er is meer mogelijk dan u denkt! Zo beschikken wij over een buitenlocatie met een tuin en is er audiovisuele apparatuur aanwezig. Indien gewenst kunt u kiezen voor uw eigen muziek van een feestavond met een DJ. En uiteraard kunt u ook kiezen voor onze cateringservice. Kortom, alles is mogelijk en bespreekbaar!

 't Prikkewater Packhuys partycentrum organiseert niet alleen evenementen maar biedt ook zaalverhuur voor de meest uiteenlopende gelegenheden.
 Denk aan:

 
- Trouwfeesten. 
- Familiefeesten/reünie.
- Diner op afspraak.
- Verjaardagen.
- Bedrijfsfeesten. 
- Condoleance.
- Overige diensten.


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken