Dansschool Let’s Dance

Dansschool Let’s Dance is een Dansschool in Vlaardingen waar streetdance en Hiphop lessen worden aangeboden voor verschillende niveau’s en leeftijdscategoriën.

Ons doel is om de leerlingen met veel plezier te laten dansen op de muziek van nu! Wij vinden het belangrijk dat iedereen een uur lang even zijn of haar zorgen opzij kan zetten. Daarnaast willen we ook de leerlingen onze eigen danservaringen meegeven.

In de lessen hebben ze het niet alleen leuk met de andere kinderen en leren ze een dansje, het is ook nog is gezond! Bewegen voor een kind is heel belangrijk. Door de opwarming, het aanleren van het dansje en het dansje meerdere keren oefenen op muziek zijn de kinderen een uur lang in beweging. Ook is het goed voor de motoriek van het kind. Ze leren benen en armen op een andere manier te gebruiken dan bij de dagelijkse bezigheden of gym op school. Het is dus niet alleen goed voor het lichaam maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind.
Door behulp van dans spelletjes maken we de lessen nog leuker en zijn ze weer op een andere manier bezig met bewegen en leren.

Of beter gezegd… Een uur vol PLEZIER&BEWEGING!

Neem een kijkje op de site van de dansschool: KLIK HIER

Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

Kon. Wilhelminahaven ZZ 3, 3134KG Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken