Roparun Benefietavond

't Prikkewater Packhuys Partycentrum nodigt je uit voor een knotsgekke avond met live muziek, drankjes en een dansvloer, waar je óók nog eens een fantastisch doel kunt steunen.

Op vrijdag 23 maart organiseren we samen met Roparun Team een Benefiet avond in 't Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen. Voor slechts €15,- kun je genieten van een welkomstdrankje, dansen bij live band Colibri, je uitleven op de Ropaveiling en nog veel meer. En dat alles voor het goede doel!

Alle opbrengst van de avond gaat naar Stichting Roparun, die helpt 'leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd'. Kijk op www.roparun.nl voor meer informatie over de stichting en waar je gedoneerde geld naartoe gaat.

Team 51 Vitality Runners gaat al 21 jaar mee met de Roparun en is daarmee al jaren een trouwe deelnemer en donateur. Kijk voor meer informatie over het team en alle deelnemers op www.vitalityrunners.nl.


Bestel kaarten!

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken