Poker Series #5

Op woensdag 20 februari kun je in bij Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen aan het vijfde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:30 en zal rond 0:00 weer afgelopen zijn.

De toernooien van Pokeren.nl richten zich op recreatieve pokeraars. We maken tijdens ieder toernooi gebruik van vaste delers die zelf wel meespelen. De andere spelers aan tafel hoeven zelf dus niet te delen.

Wil jij een steentje bijdragen om Poker in Nederland nog groter te maken? Stuur het toernooi naar je pokervrienden en probeer zoveel mogelijk nieuwe spelers enthousiast te krijgen om te gaan pokeren. De Poker Series is uitermate geschikt voor nieuwe spelers om ervaring op te doen.

Spelers beginnen bij de Poker Series toernooien met 15.000 punten. Download onze app op je telefoon en je krijgt 500 punten extra. Het eerste blindlevel is 25/50.

Kaarten voor 12,95 verkocht via de toernooipagina op onze website - https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/vlaardingen/


Bestel kaarten!

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken