Verjaardagen / Surprise Party / Sweet 16, 18 & 21

Uw eigen verjaardag vieren, een feest of surprise party organiseren voor een familielid, vriend of geliefde? Het kan allemaal in onze mooie feestlocatie op veel verschillende manieren. Of u nou een feestavond, een thema feest, een surprise party, een etentje of gewoon een gezellige avond wilt organiseren, het kan allemaal. Zo wel binnen als buiten kunnen er feesten worden georganiseerd.

Er zijn 4 zalen die u kunt huren:
o de Serre,
o de Packhuyszaal,
o de Haringzaal,
o de Buitenlocatie.

’t Prikkenwater Packhuys Partycentrum kan ook als één zaal fungeren. Wij zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken ook over een invalidetoilet. Geluid, licht, muziek en beamer zijn ook aanwezig.

Sweet 16, 18 & 21

Wij beschikken over een prachtige locatie om je sweet 16, 18, 21 of 25 te vieren op een leuke manier, in een prachtige discozaal, met DJ en lichtshow.

Met muziek entertainment van Wima Sound, met onze eigen huis DJ; Martin Poot, wordt het gegarandeerd een knalfeest! U kunt ook kiezen uit:

o Feestavond met live band of live artiesten;
o Feestavond met eigen muziek;
o Thema feestavond met muziekentertainment van Wima Sound.

Informeer naar de vele mogelijkheden, natuurlijk kunt u ook uw eigen DJ meenemen.

Voor ieder budget proberen wij voor u een geweldige middag of avond te verzorgen die zij en u nooit meer vergeten. De verzorging van uw feest bespreken wij graag met u.

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken