Vergaderlocatie Vlaardingen

Vergaderlocatie in Vlaardingen

 ‘t Prikkewater Packhuys Partycentrum beschikt over een uitstekende vergaderlocatie. Bij ons in Vlaardingen heeft u de keuze uit vier verschillende zalen waar u kunt vergaderen. Uiteraard zijn deze ruimtes ook geschikt om grotere groepen te ontvangen, dus aan ruimte zal het u niet ontbreken.

Van alle gemakken voorzien

Onze vergaderlocatie in Vlaardingen is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er uitgebreide A/V mogelijkheden aanwezig en natuurlijk is er een goede WiFi-verbinding. Zo kunt u hier dus ook prima een presentatie geven. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook de catering verzorgen. Wij verzorgen zakelijke etentjes zoals een à la carte diner of een warm/ koud buffet. U kunt zelfs kiezen voor een specifiek buffet, zoals Chinees of Italiaans. Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg bij Partycentrum Prikkewater Packhuys, dus maak gerust uw wensen kenbaar. Wij denken graag met u mee.

Werkt u in bijvoorbeeld Schiedam, Spijkenisse of Rotterdam? Ook dan is onze vergaderlocatie in Vlaardingen uitstekend bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer, dan is het slechts twee minuten lopen vanaf station Vlaardingen Centrum. Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur.

Maak een afspraak

Wilt u graag gebruik maken van onze vergaderlocatie in Vlaardingen? Dan kunt u ons bellen op 06 53 455 601. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een afspraak te maken, zodat u de locatie kunt komen bekijken. Onze locatie is daarnaast ook uitermate geschikt als trouwlocatie, of voor iedere andere feestelijke gelegenheid. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken