Vergaderlocatie Vlaardingen

Vergaderlocatie in Vlaardingen

 't Prikkewater Packhuys Partycentrum beschikt over een uitstekende vergaderlocatie. Bij ons heeft u de keuze uit vier verschillende zalen waar u kunt vergaderen. U iteraard are these spaces also suitable to grotere groepen te ontvangen, dus aan space zal het u niet ontbreken.

Van alle gemakken voorzien

Onze vergaderlocatie is van alle gemakken voorzien,  Zoals een goede WiFi-verbinding. Zo kunt u hier ook prima een presentatie geven. Nog meer catering. Wij verzorgen zakelijke etentjes zoals een à la carte diner van een warm / koud buffet. U wilt kiezen voor een specifiek buffet, zoals Chinees of Italiaans. Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg bij Partycentrum Prikkewater Packhuys, dus maak gerust uw wensen kenbaar. Wij denken graag met u mee.

Werkt u in Schiedam, Spijkenisse of Rotterdam? Ook dan is onze vergaderlocatie in Vlaardingen uitstekend bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer, dan is het maar twee minuten lopen vanaf station Vlaardingen Centrum.Ook met de auto is er goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur.

Maak een afspraak

Wilt u graag gebruik maken van onze vergaderlocatie in Vlaardingen? Dan kunt u bellen op 06 53 455 601. Het is natuurlijk ook mogelijk om een ​​afspraak te maken, u de locatie kunt komen bekijken. Onze locatie is ook zeer geschikt als vergarderruimte. Informeer ons voor vragen naar de mogelijkheden!

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken