Trouwlocatie Vlaardingen

Trouwlocatie in Vlaardingen in een prachtige ambiance

't Prikkewater Packhuys Partycentrum is een officiële trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen. Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie voor het feest, het ja-woord of misschien wel voor beiden? Bij ons vindt u een prachtige ambiance en de ruimte voor wel 750 personen. Dit betekent dat wij voor ieder trouwfeest wel een passende oplossing hebben.

Wij bieden een totaalpakket

U kunt bij ons dus terecht voor zowel het officiële als het onofficiële gedeelte van uw trouwdag. U kunt deze bijzondere dag dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij denken graag met u mee en bieden diverse mogelijkheden om de dag aan te kleden. U kunt hierbij denken aan:

  • o Een bruidstaart die naar wens wordt gemaakt
  • o Diverse diner mogelijkheden (waaronder à la carte of een koud/warm buffet)
  • o Muziekentertainment op maat (huis DJ)
  • o Audiovisueel apparatuur aanwezig

Voor al uw feestjes

Naast de ideale trouwlocatie in Vlaardingen, bieden wij natuurlijk ook ruimte voor andere feestelijke gelegenheden. Vier bijvoorbeeld uw verjaardag bij ons of huur een zaal voor uw reünie of bedrijfsfeest. Woont u in de omgeving en houdt u wel van een feestje? Houd dan ook zeker onze evenementenagenda in de gaten. Wij organiseren regelmatige muzikale avonden met live bands. U kunt de evenementen agenda op onze website bekijken.

Neem contact op

Heeft u interesse in onze unieke trouwlocatie te Vlaardingen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 06 53 455 601. We kunnen dan een afspraak maken voor een bezichtiging. Uiteraard nemen wij dan ook uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken