Kinderfeesten/ schoolfeesten/ groep 8 disco of eindmusical locatie

Kinderfeesten

Wij verzorgen in ‘t Prikkewater Packhuys Partycentrum een 2 uur durend programma voor al uw kinderfeesten. Kinderfeesten vinden meestal op woensdag middag plaats, andere dagen en tijden zijn ook mogelijk in overleg.

Wij zijn tegenwoordig ook in het bezit van een springkussen, waar in overleg gebruik van kan worden gemaakt.

Prijsindicatie van af €10,00 per kind.

Onze ruimtes zijn ook te huur om zelf uw kinderfeesten te regelen, voor informatie over deze prijzen kunt u bij ons vrijblijvend informeren.


Disco kinderfeesten

Onze specialiteiten zijn de discokinderfeesten voor de kids, deze feesten zijn voor u te regelen tegen betaalbare prijzen. Informeer bij ons naar deze unieke kans om uw kinderen kennis te laten maken met de disco cultuur.

Schoolfeesten

Schoolfeesten kunnen tot in de puntjes georganiseerd worden in `t Prikkewater Partycentrum Packhuys. In het partycentrum bieden wij plaats aan 700 leerlingen.

Wanneer het aan komt op het organiseren, gaan wij met de tijd mee en hebben wij oog voor details. Wij luisteren naar uw wensen en gaan creatief te werk met het organiseren van uw schoolfeest. De feesten vinden plaats in een bijzondere ambiance, waar de oude nostalgische sfeer van vroeger en de nieuwe industriële sfeer van nu is samengebracht in een locatie.

In het Partycentrum kan een feest plaatsvinden met DJ! Wilt u uw eigen DJ meenemen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij beschikken over alle apparatuur inclusief licht etc.

Tijden het schoolfeest verbouwen de zalen tot 1 zaal, zodat u goed overzicht kan houden op uw leerlingen. Het is ook mogelijk om losse zalen te huren!

Een barbecue met de klas? Leuk als examenafsluiter!

Bij ons kunt u ook terecht voor een klassen barbecue! Partycentrum Prikkewater Packhuys beschikt over een prachtige buitenruimte met plaats voor ongeveer 150 leerlingen.

Basisscholen

Ook voor bassischolen kunt u in het partycentrum terecht voor bijzondere schoolfeesten inclusief sport en spel. Wij zorgen dat de kinderen zich snel thuis zullen voelen in ons partycentrum en verzorgen een onvergetelijke middag voor de kinderen!

Groep 8 disco / eindmusical locatie

Elk jaar weer moet er helaas afscheid genomen worden van de huidige groep 8. Veel scholen houden een eindmusical of een groep 8 afscheidsfeest. Bij het `t Prikkewater Packhuys partycentrum kunt u voor beide gelegenheden terecht. Het is zelfs mogelijk om beide evenementen te combineren. Wij beschikken over een zaal met een capaciteit van maximaal 650 personen. De zaal bevat een podium, mogelijkheid tot omkleden, een bar, goede licht en geluidsinstallatie. Het is zelfs mogelijk om u eigen DJ mee te nemen, maar ook wij kunnen het geluid en licht voor u doen!

`t Prikkewater Packhuys partycentrum is de locatie voor een ongelofelijk afscheid voor de kinderen, want zo dag moet natuurlijk herinnerd blijven de rest van hun leven!

Kortom:

- Mooie grote zaal, met een capaciteit van 650 personen.

- Goede licht en geluidsmogelijkheden.

- Groot podium met backstage omkleedmogelijkheden.

- Een onvergetelijke dag voor de kinderen en ouders!

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken