Kinderfeesten (kinderfeestjes)/ schoolfeesten/ groep 8 disco of eindmusical locatie

Kinderfeesten (kinderfeestjes)

Wij verzorgen in 't Prikkewater Packhuys Partycentrum 2 uur durend programma voor al uw kinderfeestjes. Kinderfeestjes vinden meestal in overleg plaats, andere dagen en soms zijn mogelijk.

Wij zijn in het bezit van een springkussen waar in overleg gebruik van kan worden gemaakt.

Prijsindicatie van af € 10,00 per soort.

Onze ruimtes zijn ook te huur om uw eigen kinderfeesten te regelen, voor informatie over deze prijzen kunt u terecht.


Disco kinderfeesten

Onze specialiteiten zijn discokinderfeestjes voor de kinderen, deze feesten zijn u tegen tegen betaalbare prijzen. Informeer bij ons over deze unieke kans om uw kinderen te kennen.

Schoolfeesten

Schoolfeesten kunnen in `t Prikkewater Partycentrum Packhuys worden. In het partycentrum brengen wij plaats aan 700 leerlingen.

Wanneer het gaat om het organiseren, gaan wij met de tijd mee en hebben wij oog voor details. Wij luisteren naar uw wensen en gaan met uw organisatie organiseren. De feesten vinden plaats in een bijzondere ambiance, waar de oude nostalgische sfeer van vroeger en de nieuwe industriële sfeer van nu is samengebracht in een locatie.

In het Partycentrum kan een feest komen met DJ! Wilt u uw eigen DJ meenemen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij hebben alle apparatuur, inclusief licht, etc.

Tijden het schoolfeest verbaal de zalen tot 1 zaal, u overzicht overzicht kan houden op uw leerlingen.Het is ook mogelijk om losse zalen te huren!

Een barbecue met de klas? Leuk als examenafsluiter!

Bij ons kunt u terecht voor een klassen barbecue! Partycentrum Prikkewater Packhuys beschikt over een prachtige buitenruimte met plaats voor ongeveer 150 leerlingen.

Basisscholen

Ook voor bassisholen kunt u in het feestcentrum terecht voor bijzondere schoolfeesten inclusief sport en spel. Wij zorgen ervoor dat de kinderen zich snel thuis voelen in ons feestcentrum en verzorgen een onvergetelijke middag voor de kinderen!

Groep 8 disco / eindmuzikale locatie

Elk jaar weer moet er helaas afscheid worden genomen van de huidige groep 8. Veel scholen houden een eindmusical van een groep 8 afscheidsfeest.Bij het `t Prikkewater Packhuys partycentrum kunt u terecht. Het is mogelijk om beide evenementen te combineren. Wij hebben een capaciteit van maximaal 650 personen. De zaal bevat een podium, mogelijkheid tot omkleden, een bar, goede licht en geluidsinstallatie. Het is mogelijk om je eigen DJ mee te nemen, maar ook wij kunnen het geluid en licht voor je doen!

`t Prikkewater Packhuys partycentrum is de locatie voor een ongelofelijk afscheid voor de kinderen, wil zo dag moet natuurlijk onthouden de rest van hun leven!

kortom:

- Mooie grote zaal, met een capaciteit van 650 personen.

- Goede licht en geluidsmogelijkheden.

- Groot podium met backstage omkleedmogelijkheden.

- Een onvergetelijke dag voor de kinderen en ouders!

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken