Feestlocatie Vlaardingen

Feestlocatie in Vlaardingen


‘t Prikkewater Packhuys Partycentrum is een feestlocatie in Vlaardingen waar u terecht kunt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trouwfeest, bedrijfsfeest, familiefeest of een verjaardag. Daarnaast leent onze locatie zich ook uitstekend als vergaderlocatie. De mogelijkheden van onze zalen zijn zeer divers en er is veel mogelijk, dus maak uw wensen zeker bij ons kenbaar. Wij denken graag met u mee om van uw feest een gegarandeerd succes te maken!

Diverse mogelijkheden voor zaalverhuur

Onze feestlocatie in Vlaardingen beschikt over de nodige ruimte waardoor er voor ieder feest een passende oplossing is. Dit is natuurlijk met name afhankelijk van het aantal gasten dat u uitnodigt, maar misschien heeft u zelf ook nog specifieke wensen. Maak deze gerust bij ons kenbaar, er is meer mogelijk dan u denkt! Zo beschikken we over een buitenlocatie en een tuin en is er audiovisuele apparatuur aanwezig. Indien gewenst kunt u kiezen voor eigen muziek of een feestavond met een live band of dj. En uiteraard kunt u ook kiezen voor onze catering service. Kortom, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Kom de locatie eens bekijken

Onze feestlocatie in Vlaardingen is geschikt voor allerlei soorten feesten en gelegenheden. Ook zijn wij goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij hebben voldoende parkeergelegenheden voor de deur. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is 06 53 455 601. We kunnen dan eventueel een afspraak maken zodat u de locatie kunt komen bekijken.

Impressies

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken