Evenementen

Bekijk de evenementenkalender van Prikkewater

Woont u in Vlaardingen of omstreken en bent u benieuwd naar evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden? Bekijk dan eens de evenementenkalender van 't Prikkewater Packhuys Partycentrum.

Zo hebben wij elk weekend een evenement wat betekent op één van twee dagen in het weekend. De meeste evenementen zijn op zondag. Voeg Rita Young en het Shanty Café toe aan optredens van onder andere. met de Vaste Mannen als artiesten. Daarbij organiseren wij ook partijenfeesten, vooral op zaterdagen zoals Vibe. Treed kunt u hier terecht voor andere feesten zoals Leuk! met 80's & 90's muziek, Westendorf Reünie met de Aprés Ski Party en de Cityborrel.

Dansavond met muziek

Wanneer u onze evenementenkalender bekijkt, kunt u dat dat wij regelmatig avonden met muziek organiseren. Zo Treedt Showband '' the Tracks" regelmatig bij ons op. Also Organiseren Wij Een Loggerspecial ter ere van Het loggerfestival. Bekijk our website also Gerust eens OM Een impressie te Krijgen. Heeft u interesse in Een evenement? Dan Kunt u Eenvoudig via onze website uw kaartjes bestellen!Wilt u meer informatie over een evenement in onze evenementenkalender? Of wilt u graag een feest bij ons organiseren en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op via 06 53 455 601. Wij staan ​​voor u graag te woord.

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken