Evenementen

Bekijk de evenementenkalender van Prikkewater

Woont u in Vlaardingen en omstreken en bent u benieuwd naar evenementen die binnenkort gaan? Bekijk dan eens de evenementenkalender van 't Prikkewater Packhuys Partycentrum.

Onze zalen zijn heel heel ruim en provided de ruimte voor een feestje. De moderne status van het pand, moderne inrichting maakt het geheel een unieke locatie van maar liefst 1000m2. In best laat wij over viertalalen veel bieden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van onze buitenlocatie en natuurlijk zijn er genoeg barren aanwezig. Kortom, bezoekt u één van onze evenementen? Dan zal het u aan niets ontbreken.

Dansavond met muziek

Wanneer u onze evenementenkalender bekijkt, ziet u dat wij regelmatig dansenavonddagen met muziek organiseren. Zo gebruikers showband '' the Tracks '' regelmatig bij ons op. Ook organiseren wij een Loggerspecial ter ere van het loggerfestival. Bekijk onze website ook gerust eens om een ​​impressie te krijgen. Heeft u interesse in een evenement? Dan kunt u eenvoudig via onze website uw kaartjes bestellen!

Unieke locatie voor feestjes

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys organiseert niet alleen evenementen maar biedt ook zaalverhuur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk aan:

  • o Trouwfeest locatie
  • o Familiefeesten of een reünie
  • o Diner op afspraak
  • o Verjaardagen
  • o Bedrijfsfeesten van voorbereid
  • o Overige diensten en condoleance
Wilt u meer informatie over een evenement in onze evenementenkalender? Of wilt u graag een feest bij ons organiseren en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op via 06 53 455 601. Wij staan ​​voor u graag te woord.

Tijd voor een feestje?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op


Prikkewater

Over ons

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs / personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte!

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
      3134 KG, Vlaardingen

  info@prikkewater.nl

   010 248 99 99

   06 53 455 601

Openingstijden

Zeven dagen in de week geopend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken